AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Şahin’in görevinden ayrılmasının ardından genel merkez tarafından AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanlığına Hüseyin Belke atandı.

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, yaptığı yazılı açıklamada, Belke’ye görevinde başarılar diledi.

AK davanın bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Altınöz, şunları kaydetti:

"Genel merkezimiz tarafından Hüseyin Belke kardeşimizin Gençlik Kolları Başkanlığına ataması yapılmıştır. Gençlik Kolları Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Hasan Şahin kardeşimize de yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyorum, Bundan sonraki hem siyasi hem de iş hayatında kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Belke ise, kendisine bu görevi layık gören genel merkez yetkililerini ve partisinin tüm kademesinde bulunan partililere teşekkür etti.

Belke,” AK Parti Türkiye’de gençliğe en çok değer veren partidir. Bu gençlik geçmişinden aldığı güç ile geleceğini inşa edecektir.” dedi.

Hüseyin Belke Kimdir?

31.03.1990 Karabük doğumlu. İlk, orta ve lise öğretimini Karabük’te, Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Banka ve Finans Bölümünü tamamladı. 2011 yılında ailesini ticaret ile uğraşması nedeniyle Karabük iline faydalı ve kalıcı eserler bırakmak için inşaat sektörüne atıldı. 2012 yılında kendi kurmuş olduğu inşaat şirketi ile Karabük’ün çeşitli bölgelerinde faaliyet gösterdi ve halen inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.