Karabük'ün tanınmış siyaset adamlarından emekli öğretmen, CHP il eski başkanı ve CHP eski milletvekili adayı İsmail Yılmaz, oğlu Ömercan Yılmaz'ı dünya evine soktu.

İstanbul'da avukatlık mesleğini sürdüren İsmail Yılmaz'ın oğlu Ömercan, kendisi gibi avukat olan ve Zonguldak CHP Belediye Meclis Üyesi  Hüsnü Meydan'ın kızı Nilden Meydan ile evlendi.

Geçtiğimiz hafta sonu Kır düğününde Karabük'ün en gözde mekanı olan Safranbolu Yazıköy, Doruk Konak'da yapılan muhteşem düğün törenine siyaset, cemiyet ve iş dünyasından çık sayıda isim katıldı.

Güney Deniz Saha Komutanı Tüm Amiral Aydın Şirin, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Eski Belediye Başkanı ve Karabük Eski Milletvekili Mustafa Eren, Zonguldak CHP eski milletvekili Ali Koçal, Zonguldak eski belediye başkanı Muharrem Akdemir, Maden Mühendisleri Oda Başkanı Ayhan Yüksel, Zonguldak Belediye Meclis Üyeleri, CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Karabük Eski Belediye Başkanı Enver Tümen, Muharip Gaziler eski genel başkanı Fikret Gökçe, Yenice eski belediye başkanı Mustafa Akay, CHP İstanbul Disiplin Kurulu Başkanı Av. Doğuş Atay, CHP Karabük eski il başkanları Adnan Yüce, Erdoğan Dinçel, Hasan Öztürk, Bayram Karadağ, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, Merkez İçe Başkanı Mustafa Erten, Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Ayvalık, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda davetli düğüne katılanlar arasında yer aldı.