Teleset Mobilya Akhisarspor’un devre arasından Karabükspor'dan transfer edilen oyuncusu Yevhen Seleznyov, “Karabükspor hakkında bir şey söylemek ve hatırlamak istemiyorum” diyerek getirdiği eleştiri tepki çekti.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 3-2’lik skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Teleset Mobilya Akhisarsporlu futbolcu Yevhen Seleznyov basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Almamız gereken bir galibiyet. Tamamen hocaya bağlıyorum. Çok iyi bir hoca. Tribünlere gönderdiler ama onun bu maçı da onun sayesinde aldık” şeklinde konuştu.

“Karabükspor’da 6 ay zaman kaybettim”

Karabükspor'da bulunduğu dönemde uykucu ve alkolik olduğu iddiaları gündeme taşınan Ukraynalı futbolcu, halen yüzde yüz performansta olmadığını söyleyerek, “Bütün maçlarda attığımı söyleyemem ama 3 maçtır atıyorum. Yüzde yüzümde değilim. Karabükspor’da 6 ay zaman kaybettim. Daha fazlasını istiyorum. Performansımı arttırmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

“Karabükspor’u hatırlamak istemiyorum”

Karabük'te olduğu dönemde Karabüksporlu sporseverlerin disiplinsiz hareketleri ve maç içi performansı sebebiyle tepki gösterdiği 32 yaşındaki oyuncu, Kardemir Karabükspor ile ilgili sorulan soruya ise, “Karabükspor hakkında bir şey söylemek ve hatırlamak istemiyorum” cevabını verdi.

"Montunu çocuğa vermedi"

Öte yandan dün oynanan Fenerbahçe Akhisarspor maçı öncesi seremonide yoğun yağmur altında çocukların ıslanmaması için istisnasız tüm futbolcular montlarını çıkarıp çocuklara verirken, Akhisarlı Yevgen Seleznov'un vermemesi dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi