ÇELİK İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI ALİ CENGİZ GÜL VEDA ETTİ

işçi

Beş kişiden oluşan Çelik İş Sendikası Genel Merkez yönetiminde dördünün değişimden yana olduğu ve Genel Başkanlık koltuğunda değişim sinyalleri gündeme gelirken Ali Cengiz Gül'ün görevi bıraktığı öğrenildi.

Çelik İş sendikasına yeni bir açılım sağlamak ve Çelik İş Sendikasının gücüne güç katmak için yeni bir fedakarlık yapmayı görev bildiğini ifade eden Ali Cengiz Gül, görevi bıraktığını ifade ettiği metnin tamamı ise şu şekilde;

"Biz hep Çelik-İş sendikası için çalıştık. Her zaman, her yerde ve her türlü mücadele ve fedakarlığı Çelik-İş Sendikası için yaptık. Bu günde Çelik-İş Sendikasına yeni bir fedakarlık yapmayı bir görev bilerek, arkadaşlarımla konuşarak bayrağı devretmek istiyorum.

Bu amaçla 02.08.2016 tarihi itibariyle Genel Başkanlık görevinden ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılmış bulunuyorum. Bundan sonra da görevim ve sorumluluğum gereği Çelik-İş Sendikası için çalışmalarımı azimle ve gayretle sürdüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın."

Öte yandan Ali Cengiz Gül’ün yerine yeni Genel Başkan olarak, Genel Sekreter Yunus Değirmenci’nin geleceğine de kesin gözüyle bakılıyor.
Editör: Haber Merkezi