İNTİHAR GİRİŞİMİNİ MÜDÜRÜN TELEFONU SONLANDIRDI

intihar

Karabük Belediyesi Fen İşlerinde, usta işçiliğe terfi ettirilmemesine tepki gösteren taşeron işçisi M.K., çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu. M.K., cep telefonuyla görüştüğü müdürü tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.

Olay, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bulunan 4 katlı bir iş merkezinde meydana geldi. Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde taşeron firmada çalışan M.K., 'usta işçiliğe' terfi ettirilmemesinden etkilenerek 4 katlı iş merkezinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çatıdan sarkan M.K., atlayacağını belirtirken itfaiye ekipleri zeminde branda açarak önlem aldı. Çevredeki vatandaşlar da brandanın ucundan tutarak ekiplere yardımcı oldu.

Bu sırada cadde de trafiğe kapatıldı. Polisin uzun uğraşlarına ve çabalarına rağmen intihar girişiminden vazgeçmesi için ikna edilemeyen M.K., kendisini izleyen kalabalığa, "İşimi yaptım. Bugüne kadar çalıştım. Çoluk çocuğuma helal para getirdim. Haksızlık yapana verdiler, bana vermediler. Niye yaşayayım bu hayatta? Çoluk çocuğuma devlet bakar. Allah razı olsun devletten. Bu saatten sonra hakkınızı helal edin" dedi.

Bu sırada toplanan onlarca vatandaş ise yaşananları adeta film gibi izledi.

Müdürü cep telefonundan ikna etti

Bu sırada M.K., cep telefonuyla kendisini arayan Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürü İrfan İnal tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Evli ve 2 çocuk babası M.K., olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Trafiğe kapatılan cadde yaklaşık 40 dakika sonra ulaşıma yeniden açıldı.

Editör: Haber Merkezi