Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarı, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. Fuarda Safranbolu Lokumu başta olmak üzere onlarca ürünün tanıtımını yapan İmren Lokumları yoğun ilgiyle karşılaştı.

25 – 28 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların bulunduğu EMITT fuarının açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı. Avrupa’nın da en büyük fuarları arasında yer alan ve bu yıl 85 ülkeden 4 bin 800 katılımcının bulunduğu EMITT'te İmren Lokumları da yerini aldı.

1942'den günümüze başta meşhur Safranbolu Lokumu olmak üzere helva, akide şekeri gibi onlarca farklı üretim yelpazesine sahip İmren Lokumları, fuarda yoğun ilgi ile karşılaştı.

Fuarın kendileri için çok verimli geçtiğini ifade eden İmren Lokumları işletme müdürü Erdinç Sezer, "Bu ölçekte bir turizm fuarına Safranbolu'dan katılan tek firmayız. En iyi şekilde tanıtım yapmaya ve yeni temaslar kurmaya çalıştık. Fuarda 4 gün boyunca standımıza yoğun ilgi vardı ve bu bizleri çok memnun etti." dedi.

Editör: Haber Merkezi