Karabük'ün ilk özel mesleki koleji öğrenci alımları için ön başvuru kayıtlarını açtı.

Karabük'ün başarılı iş insanı Salih Aydın'ın eğitim camiasına kazandırdığı Salih Aydın Mesleki Koleji okula kabul başvuruları online olarak açtı.

Konuyla ilgili bilgi veren Salih Aydın "Eğitim camiasında da başarılı işlere imza atan ve Karabük Açı Kolejinden sonra Salih Aydın Mesleki Koleji de alanında uzman eğitici kadrosu, her türlü teknolojiye sahip atölyeleri ile eğitimde ve başarı da oldukça iddialı. Öğrencilerine Karabük’teki çeşitli sanayi kuruluşlarında hem staj yapma hem de iş imkanı sunan, sadece Karabük ile sınırlı kalmayıp dünya çapındaki firmalarda da iş imkanı sunan, okurken para kazanmalarını sağlayan, eğitim ücreti ödemeden meslek sahibi olmaya teşvik eden mesleki kolej aynı zamanda yabancı dile de önem vererek yurt dışı standartlarında bir okul olmak için bütün hazırlıklarını tamamladı." ifadelerini kullandı.

Üreten bir nesil için online okula kabul başvurularını başlatan Salih Aydın Mesleki Kolejinin sizler de bir parçası olmak istiyorsanız www.salihaydinmeslekikoleji.com adresinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi