İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tülün ve beraberinde 24-25 ve 26. Dönem Artvin Milletvekilliği yapan Genel Başkan Yardımcısı Dr. İsrafil Kışla, Genel Müdür Mesut Tan, Genel Müdür Yrd. İbrahim Bozkurt ve Karabük Şube Yönetimi ile birlikte Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret ettiler.

İlim yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Tülün ziyarette yaptığı konuşmada cemiyetin milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmak üzere kurulduğunu ifade ederken; “ Safranbolu bu duygulara tamamen uyan bir kentimiz. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bununla birlikte bu güzel kentin geçmişi geleceğe olduğu gibi taşınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tülün, 24-25 ve 26. Dönem Artvin Milletvekilliği yapan Genel Başkan Yardımcısı Dr. İsrafil Kışla ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Misafirlere Safranbolu ile ilgili bilgiler veren Ürkmezer, Kaymakamlık ve Belediye olarak gerçekleştirilen çalışmalar ve projelerden de söz ederken, Ülkemizin bu nadide kentinde görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tülün’e Safranbolu tablosu hediye etti.