KARABÜK BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ AHMET ÖZMEN’E AİT YURT İNŞAATINDA KAÇAK SU KULLANILDIĞI İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ


 

vay-be

 

Karabük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Özmen’e ait olan öğrenci yurdu inşaatında endeks görevlisi üç aydır su saatini bulamayınca, olaya Başkan Rafet Vergili el koydu.

Karabük Net Haber’in edindiği bilgilere göre; Karabük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Özmen’e ait inşaatta su endeks görevlisi üç dönemdir su saatini bulamadı.

Üç aydır su faturası yazılmayınca, konu Belediye Başkanına intikal ettirildi ve Başkan Vergili’de bir ekibi özel olarak görevlendirdi. İnşaata giden görevliler su saatini inşaatın üçüncü katında buldular.

Araştırma yapan ekip, inşaat yükseldikçe uzun hortum kullanılmaması için su saatinin üst katlara taşınıldığını tespit etti. Kullanılan su da eksik tonaj olup olmadığı hakkında ise henüz net bir bilgi verilmedi

Karabük Belediyesinde, İnşaat suyunun tonu 4.50 TL iken, normal abone suyu ise 1.78 TL olarak fatura ediliyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin, Belediye gelirleri ve giderleri üzerinde çok ciddi hassasiyet gösterdiği herkes tarafından bilinmekte.

Editör: Haber Merkezi