AK PARTİ KARABÜK İL TEŞKİLATIN’DAN ŞAHİN’E ZİYARET

AK PARTİ KARABÜK İL TEŞKİLATI 20 KİŞİLİK BİR HEYET İLE AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

ŞAHİN “1 KASIM SEÇİMLERİNDE SERGİLENEN SAMİMİ ÇALIŞMANIN SONUCUNU EN İYİ ŞEKİLDE ALDIK”

teşkilat ziyaret

AK Parti Karabük İl Teşkilatından 20 kişilik bir heyet, Timurçin Saylar’ın başkanlığında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i Ak Parti Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret ettiler.

Şahin, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “AK Parti kurulduğu günden bu yana hep iktidar olmuştur. 1 Kasım seçimlerinde de başta sizler olmak üzere, seçim çalışmalarında yer alan herkesin samimi gayretleri ile bu zamana kadar alınan en iyi sonuçla karşılaştık. Bundan dolayı sizin nezdinizde herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

"VATANDAŞ HİZMET BEKLİYOR"

Şahin, ayrıca halka hizmetin önemine de değinerek “Biz mazeret üreterek vatandaşın karşısına çıkmamalıyız. Vatandaşımız bizlerden mazeret değil, hizmet beklediğini hiçbir zaman unutmayalım.” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ise 1 Kasım seçimlerinden sonra Karabük Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Sayın Mehmet Ali Şahin’i de heyet olarak ziyaret ettiklerini belirtti.

Saylar “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Karabük’e hizmet noktasında bizim en büyük avantajımızdır. Sayın Başkanımızın Ankara’daki mesaisinin büyük kısmını Karabük için ayırdığını da çok iyi bilmekteyiz. Karabüklü hemşerilerimizin bizden beklediği hizmetleri tam bir koordinasyon içinde yerine getireceğiz.” diye konuştu.

il teşkilat ziyareti

Editör: Haber Merkezi