Genel Sekreter Mehmet Uzun beraberinde; İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Ünal, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Safranbolu ilçesine bağlı Aşağı Dana, Yukarı Dana, İncekaya Grup yolunda devam eden asfalt çalışmaları hakkında beraberinde ki heyete bilgiler veren Genel Sekreter Uzun, “Hafta başında startını verdiğimiz asfalt çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Her sene başında belirlediğimiz bir hedef oluyor ve bu hedefimizi her yıl geçiyoruz. Bu sene de inşallah hedeflerimizi geçeceğiz. Personellerimize yoğun çalışmalarından dolayı; Meclis Başkanımıza, Meclis Üyelerimize, İl Başkanımıza da destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Yıldırım, İl bazında yapılması gereken tüm çalışmalarda meclis üyeleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek; “Karabük İl Özel İdaresi olarak İl genelinde güzel işler başarıyoruz. Meclis üyelerimizle aldığımız kararların ve yapılan işlerin olumlu sonuçlarını görmek bizleri sevindiriyor. Özel İdare personelimize de teşekkür ederim, özverili bir şekilde çalışıyorlar. Tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

İl Başkanı Av. Altınöz ise; emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımızın KÖYDES ile başlattığı köylerde ki vatandaşlarımızın, şehirde ki vatandaşlarımızın yararlandığı hizmetlerden faydalanması kapsamında bizlerde grup yollarımızdan başlayarak sıcak asfaltı köylerimize kazandırıyoruz. İnşallah bundan sonrada gelen ödeneklere göre de planlanan çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. İşçi kardeşlerimize de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi