Karabük’ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

KAZA 8 YARALI TRAFİK

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Karabük-Safranbolu karayolu Kireçkuyusu mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen Nuri A. (40) idaresindeki 78 BC 794 plakalı otomobil, Safranbolu istikametine seyrederken yoldan çıkarak kaldırıma ve demir korkuluklara çarptı. Kazada hafif yaralanan sürücünün yapılan alkol testinde 156 promil alkollü olduğu tespit edildi.

İkinci kaza ise Bartın-Kastamonu kavşağında meydana geldi. Bartın istikametinden gelmekte olan Faruk Haktan idaresindeki 06 VGV 05 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Sinan Ermiş idaresindeki 78 AT 795 plakalı kamyonetle kavşakta çarpıştı. Kazada sürücüler Haktan ve Ermiş ile otomobilde bulunan Gülay Aslıhan, kamyonette bulunan İslam Saçan (33), İslam Saçan (15), Sami Saçan (18) ve Gökhan Saçan (21) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel Medikar Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Vatandaşlar, Bartın-Kastamonu kavşağında ışık ve trafik lambalarının olmamasından dolayı sürekli kazalar meydana geldiğini belirterek, Karayolları Müdürlüğü'ne tepki gösterdi.

KAZA TRAFİK KARABÜK SAFRANBOLU
Editör: Haber Merkezi