Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer’in başlattığı "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri, projeyi yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinde ziyaret ediliyor.

Bu hafta ziyaretlere Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer’in eşi Miray Ürkmezer,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan Özcan da katıldı.

Bostanbükü, Cemal Caymaz ve Esentepe mahallesinde ikamet eden Emine Murat Altundal, Hafize Orhan Gündüz, ve Büşra Gümüş aileleri ziyaret edildi.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça ziyaretlere katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer yeni doğan bebeklerin ailelerine hayırlı evlat, vatanına ve milletine bağlı bireyler olmalarını temenni ederek şu ifadelere yer verdi;

"Bizler doğumdan ölüme kadar vatandaşımızın yanındayız. Aileye yeni katılan fertler o ailenin en büyük mutluluğudur. O nedenle ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak, geleceğimiz olan bebeklerimize huzurlu bir hayat dilemek üzere bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Umuyorum ki geleceğimizin teminatı tüm bebeklerimize, daha güzel bir gelecek ve daha güzel bir Safranbolu bırakacağız" dedi.

Ziyarette ailelere hoş geldin bebek seti ve yeni doğan bebeklere yol göstericimiz Kuran-ı Kerim ve Türklüğün bağımsızlığının sembolü olan Türk bayrağı da armağan edildi. Hoş Geldin Bebek ekiplerini evlerinde ağırlamak isteyenler (0-6 aylık bebek sahipleri) ailelerin Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

Editör: Haber Merkezi