Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer’in başlattığı "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri, projeyi yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinde ziyaret edilmeye devam ediyor.

Ekipler, Emek Mahallesinde ikamet eden, Cihan Feride Özbozkurt ailesini ziyaret ederek yeni doğan bebekleri Demir’e sağlıklı bir ömür dileğinde bulundular. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer’in de fırsat buldukça katıldığı ziyaretler ailelerin memnuniyetini kazanıyor.

Ekipler aileye Ürkmezer’in selamı ve yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyabileceği Hoş Geldin Bebek setini ve Türklüğün bağımsızlığının sembolü olan Türk bayrağının yanı sıra Kuran-ı Kerim hediye ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Safranbolu Belediyesi, hayatın her alanında, yaşamın her evresinde vatandaşın yanında ifadelerine yer veren Ürkmezer ‘’Yeni doğan bebeklerimizin ailelerine hayırlı evlat, vatanına ve milletine bağlı bireyler olmalarını temenni ediyorum’’dedi.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün verdiği bilgilere göre, Safranbolu'da ikamet eden (0-6 aylık bebek sahipleri) ailelerin, ’’Hoş Geldin Bebek’’ ekiplerini evlerinde ağırlamak isteyenler için Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.