Hayırsever işadamı Ali Baltacı, Safranbolu ilçesine Anaokulu yaptıracak.


 

20150520AW419902_03Safranbolu ilçesinde 5 derslikli olarak yapılacak Anaokulu için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever işadamı Ali Baltacı arasında protokol imzalandı.

Valilik Makamında imzalanan Anaokulu yapım protokolünün ardından hayırsever işadamı Ali Baltacı’ya teşekkür belgesi veren Vali Orhan Alimoğlu, "Değerli iş adamımız Ali Baltacı daha önce Safranbolu ilçemizde camii yaptırmış, bu senede 5 derslikli bir anaokulu yaptırma taahhüdünde bulunuyor, ben kendisine teşekkür ediyorum.

Bu davranışının diğer vatandaşlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Memleketimizde yapılacak işleri hep beraber yardımlaşarak yaparsak daha güzel olur. " dedi.

İmzalanan protokole göre hayırsever işadamı Ali Baltacı tarafından Safranbolu İlçesinde yaptırılacak Anaokulunun inşaatına en kısa sürede başlanacak ve 3 ay içinde yapımı tamamlanarak, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında eğitime açılacak. Tören de Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi