İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Dursun Altıparmak ile CHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum'un geçtiğimiz günlerde kapalı kapılar ardında gizli bir görüşme yaptığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yakın zamanda Mehmet Durum'un CHP Merkez İlçe Başkanlığına gelme fikrini oluşturan Dursun Altıparmak'ın, CHP'de eski adaylardan birinin, yada halk nezdinde karşılığı olmayan bir ismin aday çıkarmasının peşinde olduğu öğrenildi.

İYİ Parti'nin Karabük'te kurucu il başkanlığını yapan ve şimdi de 24 Haziran seçimleri için Milletvekili aday adayı olan Dursun Altıparmak'ın, çok uzun yıllardır kendisine hizmet ettiği geniş bir kesim tarafından bilinen CHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum ile özel ne görüştü?

Altıparmak'ın kendisinin liste başı gösterilmesi halinde, CHP Karşısında daha fazla oy alabilmek için CHP'de örgütlerin istediği kişi olarak gösterilecek fakat seçmende tam karşılığı olmayan bir ismin aday gösterilmesi yönünde CHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum'un çalışma yapmasını istediği belirtiliyor.

CHP, Karabük'te özellikle sosyal demokrat tabanın benimsemediği bir aday çıkarırsa, sol oyların ciddi bir kısmının İyi Parti'ye kayacağı siyasi kulislerde konuşuluyor.
Editör: Haber Merkezi