Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu duyarlı projeler arasında yer alan Hastanede yatan hastaların periyodik olarak ziyaret edilmesi, herhangi bir konuda desteğe ihtiyacı olanların tespit edilmesi ve hastalara moral olmak amacıyla uygulamaya giren proje devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları her cuma ziyaret ediliyor. Ziyaret esnasında hastaların, istek talep ve beklentileri dinleniyor.

Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, hayatın tüm zamanlarında vatandaşın yanında olup, devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesi gören projeleri titizlikle takip ediyor.

İnsanların en hassas olduğu anlardan biri olan hastalık sürecinde vatandaşın yanında olduklarını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu ifadeler yer verdi’’Hastanede yatan hastalarımızın, bizleri yanlarında görmekten memnun olduklarını gözlemliyoruz, bunun için de hastanede yatan vatandaşlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bu önemli projeyi hayata geçirdik. Bundan sonrada iyi ve kötü günde vatandaşımızın yanında olmayı sürdüreceğiz’’.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaret esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecekleri bazı hediyeleri de yanlarında götürüyor.