Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu, hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edilmeye devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, Müdürlüğe bağlı ekipler Safranbolu Devlet hastanesi içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret edilerek herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığı soruluyor.

Safranbolu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan hasta ziyaretleri her cuma düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Ekiplerin Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ‘in selamıyla ziyaret ettikleri hastalar yapılan ziyaretten memnun kalıyor.

Ekiplerin Hastanede yatan hastalara, hastanede ihtiyaç duyabilecekleri bazı hediyeler götürüldüğünü, Safranbolu Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak vatandaşın iyi ve kötü gününde yanında olmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Ürkmezer şu sözlerle devam etti ‘’ devletin her zaman vatandaşlarımızın yanlarında olduğunu gösteren çeşitli projeler geliştiriyoruz , özellikle zor günlerinde morale ihtiyacı olan hastalarımızı ziyaret ederek bir nebze de olsa iyi hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz’’dedi.

Proje kapsamında yapılan ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar ve hasta yakınları, bu duyarlı projeden dolayı Ürkmezer’e ve projede çalışan güler yüzlü ekibe teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi