Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin personel otoparkının tavanından geçen kanalizasyon borularının patlaması ile park halindeki araçlar pislik içinde kaldı.

Karabük Net Haber’in Whatsapp ihbar hattına gelen bir video, Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinin otoparkındaki akan kanalizasyon rezaletini ortaya çıkardı.

2014 Yılında hizmete giren ve Milyonlarca TL’ye mal olan Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinin akıllı binasında sorunlar bir türlü bitmiyor. Akıllı bina olarak inşa edilen hastane binasının hemen hemen her ay bir yerinde rezalet yaşanırken, bu seferki rezalet “Bu kadarı da olmaz” dedirtecek cinsten.

Hastanenin personel otoparkının tavanından geçen binanın kanalizasyon borularının patlaması ile park halindeki araçların üzeri pisliklerle doldu. Park halinde bulunan araçların üzerindeki insan dışkıları ve tuvalet pisliklerini gören araç sahipleri çileden çıktı. Öte yandan patlamış kanalizasyon borularından akan pislikleri temizlemeye çalışan görevliler de çekilen videoda ilginç detay oluşturdu.

Editör: Haber Merkezi