Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer, vatandaşların sorun ve taleplerine kısa sürede çözüm üretmek amacıyla başlattığı "Halk Günü" toplantılarına devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Meclis toplantı salonunda her hafta pazartesi günleri vatandaşlarla bir araya gelen Ürkmezer, devletin vatandaşı için var olduğunu, ihtiyaçların vatandaş odaklı yürütüldüğünü, kapılarının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirtti.

Safranbolu Belediyesi daima vatandaşın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını yürütürken vatandaşla birebir temas kurmayı tercih ediyor. En doğru hizmeti verebilmenin yolunun birebir iletişimle olacağına değinen Ürkmezer vatandaşların istek, arzu ve şikayetlerini dinleyerek, vatandaş ve devlet buluşmasını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Ürkmezer, vatandaşı için var olan devlet imkanlarının adaletli şekilde sunulmaya devam edileceğine dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti’’ Kaymakamlık ve Belediye olarak çalışmalarımızı vatandaş odaklı sürdürüyoruz ve vatandaşımızın bize birinci ağızdan sorunlarını aktarabilmeleri için başlattığımız halk toplantılarının ciddi anlamda yararlarını görüyoruz ‘’dedi.

Ürkmezer, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında, toplantıdaki kurum müdürlerine konularında gerekli hassasiyeti göstermeleri, yardımcı olmaları, diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılarak yapılan işlemler sonucunda vatandaşları bilgilendirmeleri talimatında bulundu.

Editör: Haber Merkezi