Vali Fuat Gürel, her Çarşamba Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısını belirli zamanlarda köylerimizde ve mahallelerde gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu hafta Karabük Merkeze bağlı Kılavuzlar Mahallesinde vatandaşlarımızın mahallelerinde yaşadıkları sorunları, istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri “Halk Günü” Toplantısını gerçekleştiren Vali Fuat Gürel, Kılavuzlar Mahallesi Merkez Camiinde Cuma Namazı sonrası vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Kılavuzlar Mahallesi Muhtarı Mithat Gümüş’ten mahalle ile ilgili bilgiler alan Vali Gürel, yaşadıkları sorunları ve talepleri dinledi. Beraberindeki kurum müdürlerine tek tek söz hakkı veren Vali Gürel, kurumlarımızın Kılavuzlar Mahallesinde yaptıkları çalışmalar ve yatırımlar hakkında bigiler vermesinin ardından vatandaşlarımız tarafından iletilen şikâyet, talep ve sağlık sorunlarını hakkında belirttikleri sorunları dinleyerek kanun, yönetmelik ve yasal yükümlülükler içerisinde belirtilen sorunların araştırılarak çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Halk günü toplantısının ardından mahallede bulunan bazı seraları gezerek incelemelerde bulunan Vali Gürel, Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve sera sahiplerinden sera yetiştiriciliği hakkında bilgiler aldı.

Misafirperverliklerinden dolayı Kılavuzlar Mahallesi Muhtarı Mithat Gümüş ve mahalle sakinlerine teşekkür eden Vali Gürel daha sonra ziyaretini tamamladı.

Halk günü toplantısına; İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri, Kılavuzlar Mahallesi Muhtarı Mithat Gümüş ve mahalle sakinleri katıldı.