Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatları ile başlayan ve her hafta Pazartesi günleri gerçekleştirilen Halk Günü Toplantılarına ara verilmeden devam ediliyor.

Safranbolu Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen bu günkü toplantıya da vatandaşların ilgisi yoğundu.

Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Ürkmezer, vatandaşların tamamının talep, dilek ve şikâyetlerini dinlerken, an itibari ile gerçekleştirilebilecek talepleri direk talimat vererek çözüme kavuşturdu. Diğer şikâyet ve taleplerin de bizzat notunu alarak gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Safranbolu ve Safranbolulu vatandaşların hizmetin en iyisini hak ettiğini vurgulayan Ürkmezer toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “ Safranbolu insanı ile bire bir görüşerek sorunların çok daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağına inanıyorum. Sağ olsunlar her Pazartesi günü buluşuyor hem hasbıhal ediyor hem de bizlerden olan isteklerini dinleme fırsatı buluyoruz. Halk Günü Toplantılarımıza gösterilen ilginin yoğlun olması bizleri tabii ki mutlu ediyor” dedi.

Amaçlarının hizmet bayrağını her geçen gün bir basamak daha yukarıya çıkartmak olduğunun altını çizen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “ Sorunları tespit ederek imkanlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz.

Burada bize aktarılan sorun, şikâyet ve talepleri, ben ve kurum Müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözeceğiz. Toplantılarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu vesile ile ilgi gösteren tüm Safranbolulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu