Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatları ve bizzat katılımı ile gerçekleşen, Halk Günü Toplantıları bu hafta Tarihi Çarşıda yapıldı.

Çarşı Belediye Binasında gerçekleştirilen toplantıya Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu ile Safranbolu Belediyesi Fen İşleri, Zabıta, Mali Hizmetler, İmar, Temizlik İşleri Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ürkmezer, bir yandan vatandaşların sorunlarını dinlerken diğer yandan gerekli notlarını aldı. Birim Müdürlerine ivedilikle çözülmesi gereken konular hakkına talimat verirken, diğer konuların derhal incelenip çözüme kavuşturulması için gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Özellikle, banka, sağlık ocağı, eczane, doğal gaz konularının gündemde olduğu toplantıya vatandaşların ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Göreve başladığım ilk gün de söylediğim gibi, Safranbolu halkı bilinçli ve Safranbolu’da yapılması gerekenlere vakıf.

Bu nedenle geçekleştirilmesi gereken çalışmalar hakkında onlarla istişare içerisinde olmak, hem işimizi kolaylaştırıyor hem de halkımız ile birlikte hareket ederek Safranbolu’nun çak daha yaşanılır bir kent olması yolunda emin adımlar atıyoruz” dedi.

Toplantının vatandaşlarla olan ayağının akabinde birim müdürleri ile bir araya gelerek talepleri değerlendirdiklerini ifade eden Ürkmezer, “Safranbolu’ya hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyuyoruz.

Bu bilinçle gece gündüz çalışıyoruz. Bizlerden destek ve dualarını esirgemeyen tüm Safranbolu halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi