Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Başkan Köse ve kendi hakkında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Yardımcısı Bakkal açıklamasında;

"Uzun süredir Cumhuriyet Halk Partimizin, Belediye Başkanımız Elif Köse’nin ve şahsımın üzerinde sistematik ve kurgulanmış bir şekilde devam eden yıpratmaya yönelik kampanyaları sükunetle izlemekteyim.

Saygıdeğer Safranbolu halkı;

Geride bıraktığımız bir yıllık görev süremiz içerisinde, Belediye Başkanımız Sn. Elif Köse önderliğinde halkımızın 1 lirasını dahi heba etmeyen ve kılı kırk yaran, siyasi defteri tertemiz insanlar olarak hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda parti, siyaset gözetmeksizin tüm Safranbolu’ya hizmet etmekten yılmıyor, iftira kampanyalarının aksine çalışmalarımıza daha büyük bir şevkle devam ediyoruz. Bizler şahıslara değil, ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız.

Şu bilinmelidir ki; Seçilmişler olarak, benim ve yol arkadaşlarımın sizlerden aldığımız gücümüzü, hiç kimse şahsi menfaatleri için asılsız, maksatlı ve kurgulanmış haberlerle yıpratamaz ve hizmet azmimizi kıramaz. İşinde başarılı olan kimseler kıskanılır, eleştirilir ve iş yapmaları zorlaştırılmaya çalışılır.

Belediyemizde yapılan İhalelerle ilgili bilgileri, şahsıma bağlı olarak hizmet veren birimlerin icraatlarını ve bütün aklınıza takılan soruların cevaplarını Safranbolu Belediyemizden tüm açıklığıyla öğrenebilirsiniz.

Çok şükür haram yemeden, ailemizin alın teri ve kendi çabalarımızla bugünlere geldik.

Şahsım adına, asılsız haberler yapanlara, iftira atanlara ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışanlara bundan böyle sessiz kalmayacağımı bu vesile ile ifade ediyor, tüm Safranbolu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.
Editör: Haber Merkezi