AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞINI YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE AÇIKLAYAN HAKAN ŞENTÜRK BİR HAYLİ YOL ALDI

AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu üyeliğine 2005 yılında giren Hakan Şentürk, 12 yıllık aktif siyaset hayatının neticesinde Karabük İl Başkanlığına hazırlanıyor.

Timurçin Saylar’ın İl Başkanlığında üç yıl önce kongre ile İl Yönetimine giren Hakan Şentürk, toplu istifa ile vazifelerini sonlandıran İl Teşkilatının gidişatını tasvip etmediğinden dolayı yaklaşık iki ay önce İl Başkanlığına aday olduğunu ilan etmişti.

Karabük İl Başkan adaylığı yoluna ilk çıkan isim olarak iki aydır yoğun bir çalışma içerisinde olan Şentürk’ün, geniş bir kesim ile istişarelerini tamamladığı belirtiliyor.

İl Başkan Adayı Şentürk, “12 yıldır aktif siyasetin içindeyim. Doğma, büyüme Karabüklüyüm. Edindiğim deneyimlerimi memleketimin kalkınmasında kullanmak için yola çıktım.” diyerek, düşüncelerini aktarmaya çalışıyor.

“Karabük İl Başkan adayıyım. İl Başkanı olayım veya olmayayım, AK Parti’nin geçmişteki tüm seçim çalışmalarında nasıl aktif görev aldıysam, yine aynı şekilde yoluma devam edeceğim.” şeklinde düşüncelerini yakın çevresine ifade eden Hakan Şentürk, İl Başkan adaylığında iyi yol aldığının da altını çizdi.
Editör: Haber Merkezi