“Haftaya Başlangıç” toplantısı Karayolları 153. Şube Şefliği, KOSGEB Karabük Şube Müdürlüğü ve misafir olarak katılan Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanlığı sunumları ile devam etti.

Kaymakamlıklarımız, İl Müdürlüklerimiz ve ilimizdeki kurum ve kuruluşlar arasında bilgi alışverişinde bulunmak, kurumlar arasında iletişim ve empati yaklaşımını geliştirmek, ilimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşmek amacıyla Vali Kemal Çeber tarafından uygulamaya konulan ve iki haftada bir yapılan  “Haftaya Başlangıç” toplantısı Karayolları 153. Şube Şefliği, KOSGEB Karabük Şube Müdürlüğü ve misafir olarak katılan Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanlığı sunumları ile devam etti.

Karabük Öğretmenevinde yapılan toplantıya Vali Kemal Çeber’in yanı sıra Vali Yardımcıları Abdulhalim Can ve Barboros Baran, Karabük Valiliği Hukuk Müşaviri Numan Tahir Şimşek, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya ve kurum müdürleri katıldı.


Toplantının ilk sunumunu yapan Karayolları 153. Şube Şefi Ziya Şenoğlu, İl Bazında Yol Ağı Satıh Durumu, personel durumu, makine parkı, çalışma programı, 2018 yılı sathi kaplama programı, kar ve buz mücadelesi, tünel bilgileri, köprü ve üst geçit bilgileri ve köprü projeleri hakkında bilgiler verdi.


KOSGEP Müdürü Serhat Saygın sunumunda; KOSGEB ve Kuruluş amacı, organizasyon şeması, hedef kitlesi, hedef dışı sektörler, KOBİ Tanımı, KOSGEB Hizmet Ağı, destek ve hizmetler, destek programları, stratejik ürün destek programı, kredi faiz desteği, laboratuvar hizmetleri, faaliyetler, uygulamalı girişimcilik eğitimi bilgileri ve destek ödeme bilgileri hakkında bilgiler verdi.


Toplantının son sunumu Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun tarafından yapıldı. Başkan Uzun Türk Kızılayı’nın tarihçesini anlatarak başladığı sunumunda; Türk Kızılayı Karabük Şubesinin gayrimenkulleri, araç ve personel durumu, Türk Kızılayı Karabük Şubesi Faaliyetleri, Kızılay Haftası etkinlikleri, Kızılay tarafından yaşlı ve engelli ailelere yönelik yapılan sıcak yemek yardımı, çocuklara yönelik gerçekleştirilen faaliyetler, özel gün ve haftalarda gerçekleştirilen faaliyetler, kan bağışı faaliyetleri ve Türk Kızılayı Karabük Şubesinin hedefleri hakkında bilgiler verdi.


Toplantı soru-cevap ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.