Çalışma ve İş Kurumu Karabük İl Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti’den Yenice Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Coşkun Güven resmi müracaatını yaptı.

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığında başvurusunu Coşkun Güven'in başvurusunda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yılmaz Kırık "Bugünde Yenice Belediye Başkan aday adaylığı için altıncı başvurumuzu gerçekleştireceğiz.  Şimdide Coşkun Güven kardeşime bu medeni cesaretinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Coşkun Güven kardeşimiz Karabük'te bürokraside bizleri çok güzel temsil eden İŞKUR Müdürü ve orada başarıdan başarıya imza atmış bir kardeşimiz. İnşallah partimizin genel tüzüğü, genel araştırmaları sonucunda aday adaylarının içerisinde muvaffak olur. Bu görev nasip olsa da olmasa da 31 Mart akşamına kadar ve 31 Mart akşamından sonra da Yenice'miz için, memleketimiz için sonuna kadar mücadele edeceğinden hiç şüphemiz yok." dedi.

İŞKUR eski Müdürü, AK Parti Yenice Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Güven " Ben bir sloganla bugün yola çıkmayı arzulamıştım. Bu sloganı broşürümüzde de sizlerle paylaştık. biz bugün "Şimdi Yenice İçin Birlik Zamanı" sloganıyla 31 Mart 219 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Yenice Başkan Aday Adaylığı için bugün resmi müracaatımızı yapıyoruz. Öncelikle aday adaylığımızın bölgemize, ilçemize ve şahsıma da hayırlar getirmesini  Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 16 yıldır ülkemize, milletimize ve kutlu davaya hizmet etme yolunda bu parti çatısı altında yerel yönetimdeki başarıları bizde pekiştirmek için aday adayı olduk.

Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum. Ben 1972 Yenice doğumluyum. İlkokulu Kalaycılar İlkokulunda, ortaokulu Yenice Ortaokulunda bitirdikten sonra liseyi Karabük Demir Çelik  Lisesinde bitirdim. Lisans eğitimimi Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünde bitirdikten sonra, Yükseklisans eğitimimi de Selçuk Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında gerçekleştirdim.

Tabii ki başkanımızın da söylediği gibi memuriyet hayatımız var 20 yılın üzerinde kamu tecrübem var.Öncelikle SSK Zonguldak Sigorta Müdürlüğünde göreve başladım, 3 yıl orada görev yaptım. Ardından yaklaşık 1999 yılından beri ,çok kısa bir süre il dışı tecrübemiz olmakla beraber, 20 yılı aşkındır Karabük'te SSK'da, SGK'da ardından da son 7 yıldır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde memuriyetime devam ettim. Görev yaparken geçen hafta cuma günü itibariyle AK Parti Yenice Aday Adaylığı ile ilgili görevimizden ayrıldık. Çalışma hayatı ve iş gücündeki kamu tecrübeme bundan sonra ilçemiz için yerel yönetimlere taşıma arzusu içerisindeyim.

Biz yeni bir heyecanla genç ve dinamik bir kamu yönetimi, yerel yönetimi sağlayacağız inşallah Yenice'de hep birlikte. Milletimize, memleketimize hizmet için çıktığımız bu yolda sizlerin, hemşerilerimizin de desteğiniz bekliyorum.

Doğal güzellikleri ve mükemmel tabiatıyla turizm şehri olacak olan, orman ürünleri ile ilgili de sanayi şehri olacak olan Yenice'mizi bizimde planladığımız, düşündüğümüz projeleri gerçekleştirip daha iyiyi taşımanın hesabı içerisindeyiz. Ben öncelikle katılımınız ve bizi desteklediğinizden dolayı son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum ve çok teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi