AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI AHMET GÜNEŞ VE EKİBİ İSTİFA ETTİ

SAFRANBOLU'DA DEĞİŞİM

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiklerini açıkladı.
İlçe Başkanı Ahmet Güneş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında uzun zamandır Safranbolu Belediye Başkanı ile bir çok konuda görüş ayrılığı yaşadıklarını ve bu durumun hem teşkilata hem de ilçemize zarar verecek boyutlara ulaştığını söyledi.

Güneş, bugüne kadar yaratandan başkasına kulluk etmediklerini ve etmeyeceklerini belirterek, “ Vebal almak istemiyoruz. Teşkilatı topladık ve daha fazla sipekülasyona fırsat vermemek için son durumu paylaşmak istedik. Biz partimize lüzüm duyulan her yerde hizmete devam edeceğiz. Bu yol ayrımı değil, yeniden diriliştir. Yaklaşık 7 yıldır çalışıyoruz. Bütün seçimlerden yüzümüzün akı ile çıktık.

ŞİMDİ BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI

Son yapılan 1 Kasım seçimlerinde yüzde 55.79 ile Safranbolu’da en yüksek oy oranına ulaştık. Bu onurlu ve kutsal görevde bizlere destek veren kurucu genel başkanımız ve Başbakanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Yurdumuzun Doğu ve Güney Doğuda şehitler verilirken burada ilçe başkanı kim olacak diye tartışmayı çok anlamsız buluyorum. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı.

Görev yaptığımız süre zarfında partimizin ve halkımızın menfaati içersinde adalet çerçevesinde hareket ettik. Partimizin ismine layık olacak şekilde adaletli hareket ettik. Doğrular üzerinde gitmemizin neticesinde yol ayrımına geldik. Artık gelmiş olduğumuz bu nokta itibari ile sağlıklı bir şekilde görev yapamayacağımızı görmüş bulunmaktayız. Spekülasyonlara engel olmak için yönetim kurulu ile birlikte istifa ediyoruz. Bu bir ayrılık değil sadece görev değişimdir” dedi.
Editör: Haber Merkezi