Kardemir Karabükspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Şahin’in ardından kulübün içinde bulunduğu kriz ortamından kurtulabilmesi adına bir açıklama da KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Güleç’ten geldi. Güleç, Kulüp Eski Başkanı ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yolbulan’a seslenerek “Gel bu kulübü birlikte yönetelim” teklifinde bulundu.

Kardemir Karabükspor’un içinde bulunduğu kriz durumu, KARDEMİR A.Ş. yönetimini de harekete geçirdi. Daha önce kulüpte yöneticilik yapan KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çağrı Güleç, yaşanan durumun kendilerini de üzdüğünü belirterek, “ Haklı olarak insanlar bizlerden bir şeyler yapmamızı bekliyor. Çünkü bu takım Karabük’ün takımı olduğu kadar KARDEMİR’in de takımı, bizimde duyarsız kalmamız mümkün değil.” dedi.

Öte yandan Çağrı Güleç,  Mustafa Yolbulan’ın Karabükspor'da kulüp başkanlığı yaptığı dönemdeki katkılarının yanı sıra ligden düştüğü yılın ardından yeniden Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren takımın kurulma masraflarını da karşıladığını ve yaklaşık 72 milyonluk alacağı için kulübe herhangi bir yaptırım uygulamadığına da dikkat çekti. Güleç; “ Mustafa Bey alacaklarını uzun vadeye yayarsa, diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte kulübü içinde bulunduğu krizden çıkartacak çözümler üretebiliriz. Sayın Yolbulan’a teklifim; buyursun, el ele verelim, güçlerimizi birleştirerek eşbaşkanlık-sıralı başkanlık sistemi ile kulübü birlikte yönetelim ve içinde bulunduğu krizden çıkartalım.” dedi.

Editör: Haber Merkezi