Dün KARDEMİR A.Ş'nin 25. Olağan Genel Kurulu %25 hisse katılım çoğunluğu sağlanamadığından ertelenmişti. Ertelenen genel kurul sonrası KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu imzasıyla Karabük Net Haber'in mail adreslerine de gönderilen bir basın açıklaması yapıldı.

Kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğu içinde KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulunun yayınladığı basın açıklamasına,  elimize ulaştığı saat içinde yer verdik.

KARDEMİR A.Ş. 25. Olağan Genel Kuruluna katılmayan ve Yönetim Kurulunun yaptığı açıklamada ağır eleştirilere maruz kalan KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri ve ÇAĞ Çelik A.Ş. Sahipleri Kamil Güleç ile H. Çağrı Güleç'in, bugün öğleden sonra yazılı bir basın açıklaması yaptıklarını öğrendik.

Maalesef Baba oğul Güleç'lerin "kendimize yakın basın yayın kuruluşları" şeklinde zihniyeti bir kez daha ağır basmış ve yaptıkları basın açıklamasını Karabük Net Haber'in yanı sıra bir çok basın yayın kuruluşlarına göndermediklerini öğrenmiş bulunmaktayız.

Güleç'ler yaptıkları basın açıklamasını sadece kendilerine yakın gördükleri basın-yayın kuruluşlarına gönderdiklerinden ve diğer bazı basın-yayın kuruluşları ile Karabük Net Habere hiç bir iletişim kanallarından söz konusu açıklamayı göndermediklerinden maalesef yayınlayamıyoruz.

Elimize ulaşmayan Kamil Güleç ve H. Çağrı Güleç'in tarafımıza göndermediği basın açıklamasını yayınlayamadığımızdan, taraf bir yayın organı pozisyonuna da düşmek istemediğimizi okuyucularımıza belirtiriz.