CHP Karabük Merkez İlçe Başkanlığına, mevcut ilçe başkanı Mustafa Erten ve aday Hidayet Aygün’den sonra Göksun Öztoprak da adaylığını açıkladı.

Parti binasında bir basın açıklaması yapan Öztoprak şu görüş ve düşüncelere yer verdi;

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinde görev alan muhterem üyelerimiz, saygı değer basın mensupları ve hizmetin en güzeline layık Karabüklüler. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanlığı adaylığıma ilişkin basın açıklaması yapmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Kendimi sizlere kısaca tanıtmak isterim;

1980 Karabük doğumluyum. Lise hayatıma kadar Karabük’te okudum. Üniversite tahsilimi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesin de tamamladım. Bir kız babasıyım. Karabük’te ticaret ile iştigal ediyorum.

1994 yılı itibari ile Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında farklı kademelerde, farklı şehirlerde görev aldım. Partimizin önceden gelen inancını ve omurgasını bozmadan, daha da zenginleşmesini sağlayarak, siyasi üretimini çok daha genişleterek, parti içi işleyiş ve demokrasi taleplerini büyüterek hizmet etmek genel prensibimiz olacaktır. Ayrımsız, yabancısı, biri ve diğeri diye bahsedilmeyen, birbirini değerli ve önemli kılan bir yaklaşımı hayati sayacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi’ni evi bilen, ocağı sayan herkesi sevgiyle kucaklayacağız. Bütün üyelerimizin eşit görev alma, sorumluluk üstlenme konusunda ki hassasiyetimizi ortaya koymak adına, seçildiğimizde, hizmet süremiz boyunca cesaretle savunacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk değişmez rehberimiz ve liderimiz olmaya devam edecektir. Sizlerin öneri, eleştiri ve fikri katkıları bize her zaman doğru yolu gösteren pusulamız olacaktır. Ülkemizde özlenen ve beklenen aydınlık geleceğin inşası adına durmadan, yorulmadan çalışıp, bu konuda irademizi ortaya koyacağız.

Partimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini sağlamaya, birbirimize sımsıkı tutunarak, gönülden sarılarak aynı yolda yürümesini bilebildiğimizi, bunu başarabileceğimizi, bu fotoğrafı partimizden verebileceğimizi göstermenin kıymetli olduğunu düşünüyoruz.

Sizlerin görev alma, ilimizin ve ülkemizin geleceğine katkı sunma talepleriniz bizim yönetimimiz de emin olun hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır. Yapacak işi, söyleyecek sözü, yürüyecek yolu olan parti üyelerimiz ve tabi ki gençler, hadi durmayın yola çıkıyoruz. Gelin yoldaşım olun, gelin yokuşları aşalım. Gelin istediğimiz kardeşliği ve beraberliği el birliği ile gerçekleştirelim.

Şahsıma gösterdiğiniz ilgi, verdiğiniz destek ile Karabük Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum ve hepinize içtenlikle sunuyorum. Kalpleri yormadan, yüzleri soldurmadan, hep birlikte yürümeye var mısınız? diyorum.
Editör: Haber Merkezi