Genel Sekreter Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve Meclis Üyeleri Hasan Yıldırım, Tevfik Ayvalık, Hasan Adakan, Ramazan Kahriman, Orhan Dönmez, Ahmet Cengiz, Ekrem Akarsu, Ergün Özgün, Mehmet Ören, Sedat Yaman, Kamil Ünal, Ahmet Koç, Muharrem Öter ve Recep Başdağ; 27. Dönem Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Karabük merkez ve ilçelerinde Özel İdare tarafından yapılan çalışmalar hakkında Genel Sekreteri ve İl Genel Meclisi üyeleri, milletvekillerine bilgiler vererek fikir alışverişinde bulundular.

Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal ise; Genel Sekreter ve İl Genel Meclisi Üyelerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek; “ Karabük milletvekilleri olarak genel ve yerel yönetimler ile birlik, beraberlik içerisinde çalışacağız. İlimizin kalkınması adına var gücümüz ile hep birlikte ortak kararlar alacağız. Karabük’ümüz için bizler TBMM’de sizler de Karabük’te yoğun bir çalışma temposunda olacak. Sonuç itibari ile İlimizde güzel işler gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğiz” şeklinde ifadelere yer verdiler.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal; Genel Sekreter, İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis Üyelerine Gazi Meclisi’ni gezdirerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.