Karabük İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine 2006 yılında atanan ve 14 yıldır bu görevi sürdüren Mehmet Uzun'un son aylardaki vurdumduymazlığı ve rahat hareketleri dikkat çekmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde bakanlığın hibe konteynerlerinin bir iş adamına satış yapılması ile ilgili haberi yapan gazetecinin kendisinden konuyla ilgili görüş istemesine rağmen 4 gün boyunca geri dönüş yapıp bilgilendirmemesi, Uzun'un 14 yıllık görevinde artık umursamaz bir tavır kazandığı yönünde eleştirilere neden olmuştu.

KÖYLER ŞANTİYE ALANI, GENEL SEKRETER TATİLDE DENİZ KEYFİNDE

14 yıl gibi uzun bir süredir Özel İdare Genel Sekreterliğinde bulunan Mehmet Uzun'un geçtiğimiz hafta sonu deniz kenarına tatile gittiği öğrenildi.

Özel İdarenin köylere su, asfalt ve diğer alt yapı hizmetlerine çalışmalarını yaptığı senenin iki ayı mevcut. Yağışların olmadığı Temmuz, Ağustos ayında köy yollarını asfaltlama, köylere su hattı çekme ve diğer alt yapı çalışmalarının yapıldığı tam bu aylarda Genel Sekreter Mehmet Uzun'un tatile gitmesi eleştirilere neden oldu.

Bir çok köy muhtarı, köylere hizmet getirme sezonu olan bu aylarda tatile çıkan Genel Sekreter ile ilgili "Köyler şantiye haline dönmüşken, Genel Sekreterin bu kadar iş arasında tatile gitmesi ne kadar doğru. Sayın Mehmet Uzun artık 14 yıldır aynı koltukta heyecanını kaybetmiş." şeklinde eleştiriler yapıyor. Bazı muhtarlar, bu eleştirilerini sosyal medyalarından da dile getiriyor.