Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karabük İŞKUR İl Müdürlüğü arasında, İŞKUR İş Kulübü Hizmetlerinin Sunumuna ilişkin protokol imzalandı. Protokolün imzaları İl Müdürleri Coşkun Güven ve Mustafa Çalış tarafından atıldı.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlü Coşkun Güven’in makam odasında düzenlenen imza töreni ile hayata geçirilen protokol ile Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezleri ve yurtlardaki gençlerin, İŞKUR İş Kulübü ile direkt temasa geçebilecek.

İmzalanan protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini belirterek, “İlk kez iş hayatına atılmayı düşünen ve atılacak olan gençlerimize kolaylık sağlayacak ve yol gösterecek güzel bir işbirliği protokolü imzaladık. İlimizde 10 Bin'e yakın Gençlik Merkezlerimize üye olan gencimiz var. Bu protokol, işini değiştirmek isteyenlere ya da dezavantajlı grupların yeni bir iş bulmalarını kolaylaştıracak. Ayrıca, bilgilerini artırmayı ve öz güvenlerini yükseltmeyi sağlayacak. Protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İŞKUR Karabük İl Müdürü Mustafa Çalış ise protokolün güzel işlere vesile olacağını ifade ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi