REFERANDUM KARARI SONRASI BAŞLATILAN "BEN DE VARIM" KAMPANYASINA BİR DESTEK DE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI HAKAN EREN'DEN



Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin sosyal medya üzerinden başlatılan 'Güçlü Türkiye için evet' kampanyasına Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren de destek verdi. Gençlik Kolları Başkanı Eren, Ak Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ın çağrısı üzerine "Ben de varım" dedi.

Spor camiasının ünlü isimleri tarafından başlatılan "Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım" kampanyası sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kampanyaya destek olmak isteyen herkes "Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım. Sen de var mısın?" cümlesi ile çevresindeki insanlar kampanyaya dahil olmaya çağırırken son olarak Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda Milletvekili Burhanettin Uysal'ın çağrısına cevap olarak "Saygıdeğer Karabük Milletvekilimiz, Burhanettin Uysal hocamız çağrınızı aldım. Milletin iradesinin önündeki engelleri kaldıracak bu fırsat için ben de varım, siz gençler siz de var mısınız?" ifadelerini kullanarak beraberindeki gençlik kollarını üyelerini kayda aldı.

Eren, daha sonra " Sayın İl Başkanımız Timurçin Saylar, 23. Dönem Meclis Başkanımız, sevgili büyüğümüz, Mehmet Ali Şahin abimiz sizler de var mısınız?" diyerek, İl Başkanı Saylar ve Milletvekili Şahin'i kampanyaya davet etti. "Ben de varım"

Referandumda “evet” demeye karar veren vatandaşlar, bu kampanyayı bir önceki dönemlerdeki meydan okuma “challenge” kampanyalarına çevirerek sevdikleri isimleri “evet” demeye çağırıyoruz. Her kesimden binlerce  insanın çektiği videolar ise sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Editör: Haber Merkezi