Genç Müsiad Başkanı Bekir Uluçay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti.

Uluçay, yoğun programından kendilerine vakit ayıran ve Dünya Mirası, bölgenin göz bebeği olan Safranbolu’da gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Ürkmezer’e teşekkür ederken, Müsiad çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise, “ Geleceğin işadamlarını ve onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak amacıyla kurulan Müsiad’ın, Millî ve mânevi değerlerimiz ışığında, evrensel gelişmeleri de dikkate alarak, Türk gençliğinin donanım ve kalitesini yükseltmek için de çalışmalar yaptığını bilmekteyiz. Ben genç kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Genç Müsiad Başkanı Bekir Uluçay, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fartih Ürkmezer’e bir tablo takdim etti.