LİSE ÖĞRENCİSİ EBRU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI  

BABANIN VE SINIF ARKADAŞLARININ FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

cenazİ

Karabük'te staj gördüğü işyerine giderken yolda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden lise öğrencisi, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün kalp rahatsızlığı şikayeti ile acil servise başvuran ve burada yapılan EKG’sı temiz çıkan lise son sınıf öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, dün sabah staj gördüğü işyerine gitmek üzere çıktığı evinin önünde yere yığılmış, ambulansla kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen Çorbacıoğlu’nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.
Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü son sınıf öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu (19) için Soğuksu Mahallesi Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı. Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı cenaze töreni sonrası baba İbrahim Çorbacıoğlu kızının tabutunu omuzlayarak, "Ebru gidiyor", "Yavrum hayatının baharında gidiyor" diye feryat etti.

SINIF ARKADAŞLARI CENAZE ARACININ ARKASINDAN KOŞTU

İstanbul Kartal’da toprağa verilecek olan lise öğrencisi Çorbacıoğlu’nun tabutu cenaze aracına konulmasının ardından yola çıktı. Bu sırada Çorbacıoğlu’nun sınıf arkadaşlarının cenaze aracının arkasından koşarak ‘Ebru gitme, kardeşim’ diye feryatları yürekleri dağladı. Bazı öğrenciler ise baygınlık geçirdi.

Editör: Haber Merkezi