Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Turkcell ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle hayata geçirilen Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen” Geleceği Yazan Kadınlar Projes”inde yarı final sonuçları açıklandı.



TOBB  İstanbul Hizmet binasında  6  Ekim 2017 tarihinde yapılan 18 ilden 48 projenin yer aldığı yarı finalde, Karabük’ü temsilen katılan  2  proje ekibi  jüri üyelerine  projelerini sunmuştu.


Karabük’ümüzü temsil eden 2 proje ekibimiz büyük bir başarı elde ederek Türkiye’de ilk 10 proje arasında yer almaya başardı.


Karabük’ü temsil edecek 2 proje ekibimiz,23 Ekim 2017 tarihinde İstanbul’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Zeynep Erkunt Armağan ve Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu gibi isimlerin jüri olarak bulunduğu büyük finalde sunumlarını gerçekleştirecektir.


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, ilimizin adını finale yazdıran proje ekibini tebrik ederek   23 Ekim 2017 tarihinde İstanbul’da yapılacak finallerde  Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak  desteklerinin devam edeceğini  bildirip başarılar diledi.