Karabük'ten, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin İdlip bölgesine yönelik gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı Harekatı'na destek geldi.

Türkiye Muharip Gazileri Derneği üyeleri de tören kıyafetlerini giyerek Karabük Şubesi önünde toplandı.

Gaziler, burada, TSK'nın Suriye'nin İdlip bölgesine yönelik gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı Harekatı'na destek için asker selamı verdi.

Karabük Şubesi Başkanı Sebahattin Çorbacı, burada yaptığı açıklamada, gaziler olarak her zaman orduyu desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye Cumhuriyetinin toprak bütünlüğü uğruna vatan hainlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis ve tüm kahramanları saygıyla selamladıklarını belirten Çorbacı,

"Vatanımızı savunurken şehit olan kahramanlara Allah'tan rahmet, yüce Türk Milleti’ne, Türk Silahlı Kuvvetleri’neve şehitlerimizin aile ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı kahraman askerlerimize acil şifalar diliyoruz." sözlerine yer verdi.

Vatanın namuz, şeref, korunacak tek hedef olduğunu anlatan Çorbacı, "Bizlere verilecek her türlü göreve hazırız." dedi.

Öte yandan TSK'nın Suriye'nin İdlip bölgesine yönelik gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerler için Beşbinevler Merkez Camisinde gıyabi cenaze namazı kılındı.