KARDEMİR KARABÜKSPOR, SÜPER LİG UMUTLARINI SON MAÇA BIRAKTI

TEKNİK DİREKTÖR YÜCEL İLDİZ;

“HİÇBİR ZAMAN YAZLIK MAÇ OYNAMADIK. BİLEĞİMİZİN HAKKI İLE KAZANDIK”

FUTBOL

Sezon başından beri zirve takibini bırakmayan temsilcimiz Kardemir Karabükspor, Adanaspor ile evinde oynadığı maçta son saniye golüyle hanesine 3 puan yazdırırken Süper Lig umutlarını son haftaya taşıdı.

Bileğinin hakkıyla kazandığı 59 puanla 3. sırada yer alan Kardemir Karabükspor, gelecek hafta Göztepe deplasmanına giderken, 60 puanla 2. sırada bulunan Multigroup Alanyaspor'un Play-Off mücadelesi veren Giresunspor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, bugüne kadar kora kor mücadele ettiklerini, bugünde bileklerinin hakkıyla kazandıklarını söyledi. İldiz, “Karadmir Karabükspr olarak büyük mücadele veriyoruz. İç saha ve dış sahada olsun çıkıp kora kor mücadele yapıyoruz. Bunların kimini kazanıp kimini kaybediyoruz.

Karabükspor son dakikada olsa bugün kazandı. İnşallah son gülen yine biz oluruz. Adı altında Kardemir Karabükspor, işçinin takımı. Halk diliyle delikanlıca mücadele ediyoruz. Hiçbir zaman yazlık maç oynamadık. Bugünde bileğimizin hakkı ile kazandık. Puan kaybediyorsak da yine savaşarak kaybediyoruz. Tabi ki hatalarımız da oluyor. Bu zorlu mücadelen galip çıkmak istiyoruz. Her şey haftaya kaldı” dedi.

“KİM KAZANIYORSA HAKKIYLA KAZANSIN”

İldiz, futbol maçlarında sahada delikanlıca mücadeleyle olmasını dileyerek, “İddiası olan olmayan tüm takımlar, kim varsa savaşsın. Hiçbir maçın neticesi önceden belli olmaz. Hiçbir maça dışarıdan etken olunmasın. Yıllardır beri hocalık yapıyorum. İstiyoruz ki, Türk futbolu adına bir gerçek, futbol sahada oynansın. Kim kazanıyorsa hakkıyla kazansın” ifadesinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi