FORD OTOSAN TANITIM LANSMANINI KÜLTÜR MİRASI SAFRANBOLU'DA GERÇEKLEŞTİRECEK



Dünyanın önde gelen firmalarından birisi olan Ford, basın lansmanını Safranbolu’da gerçekleştirecek.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında ziyaret eden Ford Otosan Kurumsal Süreç Lideri Mert Doğukan, böyle bir çalışmayı Safranbolu’da gerçekleştirecek olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını dile getirirken, “ Safranbolu dünyanın en güzel köşelerinden biri. Gerek korumacılıktaki başarısı gerekse tarihi dokusu ile oldukça revaçta olan bir kent.

Bizde kurumumuz adına 22 -26 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz lansmanı burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yapılacak etkinlikte sosyal medya sitesi Instagram’da takipçi sayısı bir milyonu bulan fenomenleri de burada ağırlayacağız. Bu vesile ile Sayın Belediye Başkanımıza bizlere verdiği destek ve kolaylıklardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise “ Yapılacak bu tanıtım nedeni ile Safranbolu’muzu seçmeniz bizi mutlu etmiştir. Safranbolu gerçekten kişilikli bir kent. Kimliğini geçmişten bu güne kadar bozulmadan koruyan bir kent. Biz Safranbolu Belediyesi olarak gelecek olan konuklarımızın buradan mutlu ayrılmaları için tüm gayretimizi göstereceğiz.

Etkinliğin turizm sezonu başına gelmesi. İnsanların yavaş yavaş tatil planlarını yapmaya başladıkları şu günlerde yapacağınız etkinlikle Safranbolu’muzun adının ön plana çıkarılması bizim için çok önemli. Ben Safranbolulu hemşerilerim adına hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Mert Doğukan’a, Setur Canbertk Polat, Setur Murat Bartu, Mese iletişim Sorumlusu Ziya Demir eşlik etti.