EMEKLİLERE 23 BİN FİDAN DAĞITIMINDA İZDİHAM

ÇİLEDEN ÇIKTI

Türkiye Emekliler Derneği ile Ziraat Odası Karabük Şubesi tarafından yürütülen "Emekliler Diksin Torunları Yesin Bir Fidanda Sen Dik" Projesi kapsamında 23 bin meyve fidanı dağıtıldı.

Karabük ve Safranbolu’da düzenlenen törenle emeklilere 23 bin meyve fidanı dağıldı. Düzenlenen törenlere Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Safranbolu Beleidye Başkanı Necdet Aksoy ile emekliler katıldı.

Konuşmaların ardından Vali Alimoğlu, Emekliler Derneği Başkanı Celal Bulut'a fidanlarını teslim etti. Protokol üyelerinin törenden ayrılmasından sonra diğer fidanların dağıtımı yapıldı. Fidanlardan almak isteyen emekliler izdihama neden oldu.

Yapılan anonslara rağmen izdihamın devam etmesi üzerine sinirlenen Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Bulut,"Vallahi de billahi de hepinize yazıklar olsun. Bir durun ya, şu halinize bir bakın. Arkadaşlar yakışmıyor emekliye. Razı olmadan alan varsa haram olsun. Bir daha yaparsam namerdim." diyerek tepki gösterdi. Celal Bulut'un tepkisine aldırış etmeyen emekliler, 13 bin fidanı kısa sürede aldı.

İŞTE O ANLAR