KARABÜK'TEKİ FETÖ/PDY OPERASYONU

FETÖ

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kayyum ataması yapılan özel okul, dershane, yurt ve pansiyonun bulunduğu 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş. yönetim kurulu başkanı tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında 3 gün önce kayyum atanan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait içinde özel okul, dershane, yurt ve pansiyon hizmetlerinin verildiği 3 binanın satıldığını belirlemesi üzerine, Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M.T.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen M.T., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan, dünde bahsi geçen Safranbolu ilçesi Bostanbükü köyündeki toplam 5 bin 517 metrekare arsa üzerinde bulunan ve gerçek değeri 4 milyon 57 bin 928 lira 80 kuruş olduğu belirlenen gayrimenkulleri değerinin çok altında satın alan N.Ç. (41) gözaltına alınmış, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.
Editör: Haber Merkezi