Milli Eğitim Bakanlığı, 81 ilden 81 öğretmeni 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Sarayında ağırlayacak.

ADEM KARAKAVUZ

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) Ankara'da ağırlayacağı 81 eğitim neferi arasında birçok fedakâr öğretmen yer alıyor.

Her yıl olduğu gibi Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nce oluşturulan komisyon, 81 ilin milli eğitim müdürlüklerince seçilen proje ve başarı hikâyelerini inceledi.

Değerlendirme sonucunda belirlenen 81 öğretmen ''Mesleğinde fark oluşturan'' kişi olarak seçildi.

23-26 Kasım 2015 tarihleri arasında 81 eğitim neferi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ağırlanacak. Bu yıl bu kapsamda Kartaltepe Ortaokulu Müdür Yardımcısı Adem Karakavuz Karabük’ü temsilen Cumhurbaşkanlığında verilecek olan resepsiyona katılacak.

Fedakar öğretmen Yenice ilçesinde ve il merkezinde çalıştığı süreler boyunca ‘Geri Dönüşüm Projesi’, ‘Özel Eğitim Sınıfı Korosu’, ‘Yürüyün Kızlar’, ‘Özgürlüğe Giden Eğlenceli Yol’ ve ‘Comenius’ gibi farklı projelerde koordinatörlük yaparak, farklı kültürlerle tanışma fırsatı oluşturdu.
Editör: Haber Merkezi