Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili sık sık sosyal medyaları olan Facebook ve Twitter hesaplarından AK Parti Adayı Burhanettin Uysal’a ve AK Parti İl Başkanına yönelik eleştiri ve iddialar içeren paylaşımlarda bulunuyor.

Vergili’nin bu tarzına aynı yönde karşılık veren AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Facebook hesabından Rafet Vergili’nin kendisi ile ilgili eleştiri ve iddialarına hicivli cevaplar vermeye başladı.
“Rafet Bey 3 gün önce ‘Karabük’e uğramadı’ diyor. ‘Her hafta geldim’ deyince, 3 gün sonra ‘Karabük’ü tatil yeri olarak kullandı’ diyor. ‘Hangi kurum müdürüyle toplantı yaptı’ diyor.

Rafet bey benim sana önerim; Sen anket yaptırma, kaybettiğini gördükçe daha çok yalan söylüyorsun demiyorum, doğruları ifade etmiyorsun, daha çok saldırganlaşıyorsun yakışmıyor.”

İfadelerinin yer aldığı paylaşımı yapan Burhanettin Uysal’ın alaycı bir dil kullandığı da dikkatleri çekiyor.

Uysal, Vergili’nin kendisine yönelik sorularından biri ne de Facebook hesabından şöyle cevap verdi;
“Rafet bey işi iyice siyasi mizah a döktü

Şimdi Rafet beye diyorum ki;

Sen Karabük Belediye Başkanı olarak Karabük’ü yaşanabilir bir yer yapmakla yükümlüsün. 10 senede hem bir şey yapamadın, hem kendin bile Karabük’ü ikamet etmeye değer görmeyip, Safranbolu’da ikamet ediyorsun.

‘Sende rektörken Safranbolu’ da ikamet ettin’ diyorsun.

Konu Safranbolu’da oturmak değil Rafet bey, Karabük Belediye Başkanı iken Safranbolu da oturmak.

Biz oturduk, çünkü üniversitenin rektörlük konutu Safranbolu’daydı ve üniversitenin hizmet sınırları Safranbolu’yu kapsıyordu.

Gerçekten bir deha.

Ama şuna söz veriyorum; Rafet bey, benim yönetimimde Karabük’e taşınmak için can atacaksın can!!!”
Editör: Haber Merkezi