Türkiye’de 6-12 yaş arasındaki tüm çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve ülkemizdeki lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefleyen Fabrika Voleybol’un yeni okulu, Karabük-Safranbolu’da mini voleybol şenliği ile açıldı.


Safranbolu Spor Salonunda 500 sporcunun katılımı ile gerçekleşen açılış 51 takımın birbirleriyle maç yapmaları ile devam etti.


Açılışa katılanlar arasında Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı  Dr.Fatih Ürkmezer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin,  Safranbolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Özcan, Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Sezgin Sayın antrenör, sporcu ve çok sayıda izleyen katıldı.


Ürkmezer,; Burada amaç Voleybol sporunu gençlerle buluşturmak bunun içinde Federasyon il il ve ilçe ilçe geziyor. Bu faaliyeti 25 ilde yapmışlar biz ilçe bazında açtıkları  üçüncü ilçe olduğumuz için bize mutluluk veriyor. Arkadaşlarla görüştüğümüzde bize 450 kayıt olduğunu söyledi. Bu Safranbolu Halkının spora ne kadar değer verdiğini gösteriyor ve bize gurur veriyor. Bu faaliyetin düzenlenmesinde başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığına ve Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz dedi.


Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ; Safranbolu Kaymakamlığı,Belediyesi,Voleybol Federasyonumuz ,Karabük Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğümüz ve Safranbolu İlçe Müdürlüğümüzün katkılarıyla Voleybol Fabrika Okulumuzu bugün açmış bulunuyoruz.


Bu Okul dört yıl sürecek ve bu bölgeye örnek olacak.Safranbolu ya yakışır bir şekilde yoğun ilgide bu işe başladık. Benim temennim bay ve bayan takımı çıkararak Türkiye Voleybol Liglerinde yarışmak buda Safranbolu’ya ve Karabük’e yakışır. Ben emeği geçen herkese ve Sayın Kaymakamımız Belediye Başkanımız Fatih Ürkmezer’e teşekkür ederim dedi.

Editör: Haber Merkezi