Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, evi yanan 95 yaşındaki Recep Avdancı’ya yardım elini uzatarak; “Amacımız vatandaşlarımıza destek olup, onların yanında olmak” dedi.

Yaklaşık 2 hafta önce Kayabaşı Mahallesi Kavaklıdere Caddesi’nde evi yanan Recep Avdancı’ya Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanlığı yaşam konteyneri verdi.

Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı olarak Düzce Bölge Afet Yönetim Merkezi’nden bizzat konteyneri teslim alan Kızılay Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun; “ Öncelikle Recep amcamıza hayırlı olsun. Talihsiz olay neticesinde evi yanan amcamıza Türk Kızılayı Karabük Şubesi olarak yardım elimizi uzattık. Düzce’den yaşam konteynerini alarak yanan evin yerine yerleştirdik.

Burada bizler için önemli olan vatandaşlarımızın yüzünü güldürebilmek, onların hayır dualarını alabilmektir. Türk
Kızılayı olarak her daim; yardıma muhtaç kişilerin yanında olup, elimizden ne geliyorsa imkânlarımız doğrultusunda hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Uzun, konteyner yerinin hazırlanmasında ve vinçle yerleştirilmesinde yardımcı olan Karabük Belediye Başkanlığı’na da destekleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi