KARABÜK ESNAF ODASI BAŞKANLIĞINA ADAYI OLAN VOLKAN KILINÇ'IN VERGİ USUL KANUNUNA MUHALEFETTEN HAPİS CEZASI ALDIĞI ÖĞRENİLDİ

Bu hafta sonu kongresi yapılacak olan Karabük Esnaf Odası'nda mevcut Başkan Nurettin Tümen'in karşısına aday olarak çıkan ve adaylığını geçtiğimiz hafta açıklayan Volkan Kılınç hakkında şok bir iddia gündeme geldi.

Esnaf Odası kongresine sayılı günler kala Kılınç'ın, 2016 yılında Karabük 1. Asliye Ceza Mahkemesinde 213 Sayılı "Vergi Usul Kanununa Muhalefetten" yargılandığı ve 3 yılın üzerinde hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre halk arasında "Naylon Faturacılık" şeklinde adlandırılan suçtan yargılandığı öğrenilen Esnaf Odası başkan adayı Volkan Kılınç, Karabük 1. Asliye Ceza Mahkemesin'de 2016/255 mahkeme karar numarasına göre 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün hapis cezası almış.

Temyizde hala davası görülen yerel mahkeme kararının ortaya çıkmasıyla, tüm gözler Volkan Kılınç'a çevrildi. Hafta sonu yapılacak kongrede destek toplamak için esnaf ziyaretlerini sürdüren Kılınç'ın, adaylıktan çekilip çekilmeyeceği yönünde alacağı karar ise merakla bekleniyor.
Editör: Haber Merkezi