Eskipazar Meslek Yüksekokulu’nda 2017-2018 Akademik Yılı açılış töreni düzenlendi.


Eskipazar Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde gerçekleşen açılış törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İdris Kabalcı, akademik ve idari personel ile veliler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İdris Kabalcı, 2017-2018 Akademik yılının Eskipazar Meslek Yüksekokulu’na hayırlı olmasını diledi. Gerçekleştirilecek sosyal ve sportif etkinlikler ile öğrencileri sosyal hayata daha iyi hazırlayacaklarını belirten Kabalcı, “Sizleri hayata hazırlamak için kıymetli öğretim elemanlarımız ile birlikte en güzel başarıları sizlere hediye edeceğiz.” dedi.  Konuşmasında Eskipazar Meslek Yüksekokulu hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Kabalcı, yaklaşık 1800 öğrenciyle yeni akademik yıla başladıklarını belirtti.

Programda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül de Eskipazar Meslek Yüksekokulu’nun akademik yılı açılış töreninde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek programa katılanlara teşekkür etti. Konuşmasında yeni başlayan eğitim öğretim yılının yeni imkanlarla geldiğini dile getiren Prof. Dr. Kürtül, öğretimin iki temel paydaşı olan öğretim elemanı ve öğrencinin önemini vurguladı.

Program öğrencilere çeşitli hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi