31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Karabük’ün Eskipazar ilçesinden MHP Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Dönmez 10 yıl aradan sonra Eskipazar halkı tarafından tekrar büyük ilgi ile karşılandı.

1999 Yılında MHP’den Eskipazar Belediye Meclis Üyeliği ile siyaset hayatına adımını atmış olan ve 2002 Yılında DYP’den Eskipazar Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Dönmez, 2009 yılına kadar görevini sürdürmüştü.

10 Yıl aradan sonra MHP’den tekrar aday gösterilen Dönmez, Eskipazar’da yoğun bir seçim çalışmasına girdi. Seçim çalışmasını özellikle birebir halkın içinde geçiren Hüseyin Dönmez’e Eskipazarlıların yoğun ilgisi gözlemleniyor.

MHP Eskipazar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dönmez “Eskipazar halkı son yıllarda bir hayli bir ayrışım ve kayırma gibi muamelelere maruz kalmış. Eskipazar insanı onurludur, haysiyetlidir. Bizim insanımıza ‘sen benim adamımsın, o bunun adamı’ şeklinde ayrışmayı hak etmiyor. Allah’ın izni ile Eskipazar Belediyesini halkın emaneti olarak aldığımızda, vatandaşımızı ayrıştırmadan vereceğimiz hizmeti herkes görecektir.” Diye konuştu.